۱۶ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۵ ثبت شده است

ولادت حضرت علی اکبر ع

شناسنامه حضرت علی اکبر علیه السلام

حضرت علی اکبر (ع) فرزند بزرگ امام حسین در سال 33 هجری قمری در مدینه دیده به جهان گشود.

مادر بزرگوار وی لیلا دختر ابی مره است. لیلا برای امام حسین پسری آورد، رشید، دلیر، زیبا، شبیه ترین کس به رسول خدا، رویش روی رسول، گفتگویش گفتگوی رسول خدا ، هر کسی که آرزوی دیدار رسول خدا را داشت بر چهره پسر لیلا می نگریست، تا آنجا که پدر بزرگوارش می فرماید "هرگاه مشتاق دیدار پیامبر می شدیم به چهره او می نگریستیم"؛ به همین جهت روز عاشورا وقتی اذن میدان طلبید و عازم جبهه پیکار شد، امام حسین چهره به آسمان گرفت و گفت «اللهم اشهد علی هؤلاء القوم فقد برز الیهم غلام اشبه الناس برسولک محمد خلقا و خلقا و منطقا و کنا اذا اشتقنا الی رؤیة نبیک نظرنا الیه...».

حضرت علی اکبر علیه السلام اولین شهید عاشورا از بنی هاشم بود. شجاعت و دلاوری حضرت علی اکبر و رزم آوری و بصیرت دینی و سیاسی او، در سفر کربلا به ویژه در روز عاشورا تجلی کرد. سخنان و فداکاریهای وی نیز به خوبی مؤید این مطلب است .

علی اکبر (ع)

جوان پیامبر گونه

شِبه پیغمبر

زندگی نامه حضرت علی اکبر علیه السلام

وقتی حضرت اعلام کرد عزم سفر دارد و می خواهد از مدینة النّبی بیرون برود، حضرت علی اکبر علیه السلام پرچم وفاداری نسبت به امام را پیشاپیش قافله به اهتزاز درآورد.

کاروان حماسه و ایثار پس از پشت سر نهادن منازل ذو حُسم، بیضه و عُذیب الهجانات به موقفی به نام بنی مقاتل رسید. عقبة بن سمعان که از یاران و همراهان امام بود و بسیاری از روایات واقعه عاشورا از وی نقل شده می گوید: شب هنگام در رکاب امام حرکت کردیم و چون ساعتی را پیمودیم، امام حسین علیه السلام را خواب سبکی فرا گرفت. در حالی که سر مبارکشان روی قربوس زین اسب بود و به زودی دیدگان آن سرور آزادگان گشوده شد و فرمود: «انّا لله و انّا الیه راجعون الحمد الله ربّ العالمین» و دو یا سه بار آیه استرجاع را تکرار فرمود؛ حضرت علی اکبر علیه السلام با درایت و فراستی که داشت، متوجّه حال پدر گردید مشاهده کرد آن ستاره پرفروغ اهل بیت پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم مدام آیه مذکور را بر زبان جاری می نماید. مرکب خویش را به سوی اسب پدر هدایت کرد و خطاب به ایشان گفت: «پدر جان! از چه جهت آیه استرجاع را تلاوت می کنید. امام فرمود: فرزند عزیزم اندکی که خواب رفتم، سواری عنان اسب را کشید و گفت: «القوم یسیرون و المنایا تسری الیهم» این قوم در حال حرکتند در حالی که مرگ به سوی آنان می آید.

علی اکبر علیه السلام پس از لحظه ای مکث، با قوّت قلب وشهامتی شگفت روی به پدر بزرگوار خویش کرد و گفت: «یا ابة لا اراک الله السوء و السنا علی الحقّ» پدر جان! خداوند حادثه ای ناگوار پدید نیاورد. آیا ما بر حق نیستیم؟ امام در جوابش فرمود: «بلی والّذی الیه مرجع العباد؛ آری، به خداوندی که بازگشت بندگان به سوی اوست، ما بر حقّیم.» علی اکبر با شنیدن این پاسخ چون گُل شکفت و با آرامشی خاصّ امام علیه السلام را مورد خطاب قرار داد و گفت: «یا ابه اذا لانبالی نموت محقّین» ای پدر! [وقتی بر حق بودن ما مسلّم است] در این صورت باکی نیست و بر حق جان می دهیم. امام علیه السلام وقتی مشاهده فرمود فرزند در این مصاحبه معرفتی سربلند و پیروز بیرون آمد، شاد شد. او را مخاطب قرار داد و فرمود: «جزاک الله من ولد خیر ما جزی ولدا عن والده» خدایت پاداشی نیکو عطا کند؛ نیکوترین پاداش که باید فرزندی از پدر خویش دریافت کند.

نگاهی به زندگانی علی اکبر علیه السلام

حضرت علی اکبر (ع)، برترین الگو برای جوانان

حضرت علی اکبر از مدینه تا کربلا

شمه ای از فضائل و مناقب حضرت علی اکبر علیه السلام

تربیت شایسته امام حسین (ع) سبب شد که علی اکبر به بهترین صفات کمال آراسته شود. عواملی همچون: اصالت خانوادگی، تربیت و وراثت، کسب علم و فضایل که از عناصر تشکیل دهنده شخصیت هر کس است، در وجود و زندگی او فراهم بود. خلق و خوی او و رفتار و حرکات و ادب و متانتش در حدّ اعلای برجستگی و درخشندگی بود. آن گونه که گفته و نوشته اند، رفتارش یادآور حرکات و رفتار پیامبر خدا (ص) بود و همین سبب می گشت تا در چهره او شخصیت پیامبر را مشاهده نمایند و با دیدن او یاد حضرت رسول (ص) را در ذهن ها زنده کنند. علی اکبر، نسخه ای برابر با اصل نسبت به رسول خدا و شاخه ای از آن شجره طیبه و ریشه پاک بود و وارث همه خوبی های خاندان عصمت و طهارت به شمار می رفت.

علی اکبر (ع)، از جوانی مجموعه ای از خوبی ها و فضیلت ها و نمونه ای روشن از فضایل عترت پاک پیامبر بود. حتی کسی چون معاویه هم که دشمن خاندان عصمت بود، به فضایل او اقرار داشت.

رابطه سرشار از ادب و احترام علی اکبر (ع) به پدر و علاقه و محبت پدر به فرزند، در همه مراحل زندگی این دو الگوی فضیلت وجود داشت و نهایت و اوج آن، در صحنه عاشورا دیده می شود که به آن اشاره می کنیم.

تربیت ولایی و تأدیب شایسته، سبب شده بود علی اکبر همواره در خدمت و اطاعت پدر بزرگوارش باشد و در نهایت ادب، گوش به فرمان و آماده جان نثاری شود.

علی اکبر(ع) الگوی ایمان و ادب و شجاعت

جوانی به رنگ رسول صلی الله علیه و آله

میلاد حضرت علی اکبر(ع)

شبیه ترین مردم به رسول الله نماد جوان سلحشور شیعه

میلاد حضرت علی اکبر علیه السلام، روز جوان

جوانی، بهار عمر و فصل طربناک زندگی است. هیچ دوره ای از زندگی چون روزگار جوانی، سرسبز و خرّم نیست، و هیچ انسانی همانند زمان جوانی، توان مند و پرانرژی نیست. بسیاری از پیروزی ها و کامیابی ها، تنها در سایه جوانی امکان پذیر است و بسیاری از آرزوها و هدف ها، فقط در فرصت جوانی قابل دست یابی است. جوانی فرصتی است که بر خلاف بسیاری از فرصت های دیگر، تنها یک بار در اختیار همه قرار می گیرد و چون به انجام خویش برسد، هرگز امکان تکرار نخواهد داشت. پس «فرصت جوانی»، طلایی ترین فرصت ها و ناب ترین موهبت هاست و نمی توان در این نکته تردید کرد که هدر دادن روزگاران خوش جوانی و تباه کردن این بهار زندگانی، به اندوهی انبوه و حسرتی متراکم خواهد انجامید، اما این روزگار، اقتضاهایی دارد؛ اقتضاهایی که بخشی از آنها به جوان بر می گردد و بخشی نیز به آنها که با جوان در تعاملند. آنها که به جوان بر می گردد، «نازها» و «نیازها»ی جوانی است. نازها، یعنی «سرزندگی، شیک پوشی، آراستگی، جمال گرایی، آرمان گرایی و...؛ و نیازها، یعنی عبادت و تضرع؛ دانش اندوزی، مهار و تعدیل غرایز، تهذیب نفس، ورزش، مطالعه، مسئولیت پذیری و....

روزگار خوش جوانی

چشم آینده در انتظار جوانان به مناسبت یازدهم شعبان سالروز ولادت حضرت علی اکبر

جوان و شخصیت(به مناسبت میلاد الگوی جوان، حضرت علی اکبر (علیه السلام))

ولادت جوان بنی هاشمی، حضرت علی اکبر و روز جوان

ویژگیهای جوانی و شیوه های بهره مندی صحیح از آن(1) (2)

مسائل و مشکلات جوانان(1) (2)

حضرت علی اکبر علیه السلام، الگوی جوانان

جوان، محتاج اسوه و الگوست. اسوه و الگوی جوان، باید جوان باشد؛ تا فضایل و کمالات این جوان دست یافتنی و ملموس باشد.

قرآن برای زندگی بشر، اُسوه و الگو معرفی می کند؛ «و لکم فی رسول الله اسوه حسنه». اگر پیامبر و سبک زندگی نبوی اسوه و الگوست، هر شخص و سبک دیگری اگر بخواهد اسوه و الگو باشد، باید رنگ و بوی پیامبر را داشته باشد و «اشبه الناس خلقاً خُلقاً و منطقاً برسول الله» باشد.

امام حسین علیه السلام حضرت علی اکبرعلیه السلام را عصارة بنی هاشم و شبیه ترین مردم به پیامبر صلی الله علیه وآله دانسته، فرمود هر وقت دلمان برای رسول الله تنگ می شد، مشتاق زیارت علی اکبر می شدیم و زیارت و ملاقات علی اکبر علیه السلام بود که دلمان را در فراق پیامبر صلی الله علیه وآله تسلی می بخشید.

پس اگر کسی شیفتة جمال و کمال پیامبر صلی الله علیه وآله است، می تواند از رخسار و فضایل علی اکبر هم به پیامبر صلی الله علیه وآله برسد.

جوانی

شبیه ترین مردم به پیامبر...

علی اکبر علیه السلام الگوی جوانان

حضرت علی اکبر علیه السلام الگوی جوانان(1) (2)

در سایه سار قلم

همه در حیرتم امشب، که شب هفده ماه ربیع است و یا یازده غره ی شعبان معظم، شب میلاد محمد شده یا آینه ی طلعت نورانی احمد، به سر دست حسین است و یا آمده از غار حرا باز محمد؛ عجبا این گل نورسته علی اکبر لیلاست، بگو یوسف زهراست، بگو اینه ی طلعت طاهاست، بگو دسته گل فاطمه ی ام ابیهاست، بگو روح بتول است، بگو جان رسول است، سلام و صلوات همه بر خُلق و خصالش، به جلالش به جمالش همه مبهوت کمالش همه مشتاق وصالش که سراپاست همه اینه ی احمد و آلش، چه به خلقت چه به طینت چه به صورت چه به سیرت چه به قامت چه به هیبت، همه بینید در این خال و خط و چهره ی گل روی رسول دو سرا را.


                                                                                                                          هیئت حضرت علی اصغر علیه السلام

۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰

زمان مرگ چه حسی به انسان دست میدهد


زمان مرگ چه حسی به انسان دست میدهد

 دانشمندان با انجام بررسی‌های علمی و پزشکی احساس افراد را یک دقیقه قبل از مرگ توصیف کردند.
 تا به حال از خود پرسیده‌اید یک دقیقه قبل از مرگ چه احساسی خواهید داشت و در لحظه مرگ به چه فکر خواهید کرد؟ این 2 سوال میان افراد بسیار رایج است و کمتر فردی است که در طول زندگی این موارد را از خود نپرسیده باشد.

گروهی متشکل از پزشکان و شیمی‌دان‌های آمریکایی با انجام آزمایش‌ها و بررسی‌های گسترده بر روی افراد در حال مرگ و یا بازگشته از مرگ نشان دادند که در زمان مرگ و چند دقیقه قبل از آن احساسی شبیه به دیدن فیلم بسیار ترسناک به افراد دست می‌دهد؛ در این شرایط مغز واکنشی از خود نشان می‌دهد که هنگام تماشای فیلم بسیار ترسناک دارد.

این گروه علمی ترس را عامل این موضوع می‌داند زیرا هنگام احساس خطر ناخودآگاه ترس به فرد حاکم می‌شود. قسمتی از مغز به نام تالاموس به استرس و فشار روحی بسیار حساس است و در چنین شرایطی با انتشار برخی هورمون‌ها و مواد شیمیایی واکنش نشان می‌دهد.

گفته می‌شود که یک دقیقه قبل از مرگ فرد احساس ترس همراه با پرواز یا برخورد را حس خواهد کرد و در این شرایط هیپوتالاموس سبب انتشار آدرنالین در بدن شده تا بدن را برای واکنش صحیح آماده کند. این تحقیق نشان می‌دهد در بیشتر موارد افراد در لحظه مرگ سعی می‌کنند مانند تماشای فیلم ترسناک فریاد بزنند اما صدایشان به گوششان نمی‌رسد؛ در واقع به گوش هیچ فردی نمی‌رسد زیرا در این لحظه تنفس قطع شده و مغز در حال از کار افتادن است.




۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰

شهادت امام موسی کاظم ع تسلیت باد

                                                                     شهادت امام موسی کاظم ع تسلیت باد


                                                                           


                                                           

 

                                                                 کن روان اشک غم ای شیعه به دامان امروز

تسلیت ده به شهنشاه خراسان امروز

کشته شد موسی بن جعفر ز جفای هارون

زیر زنجیر بلا، گوشه ی زندان امروز


                   

۲ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰

خاطره قرائتی از زیارت امام رضا(ع)

آخرین خبر
در حرم امام رضا(علیه‌السلام) به زیارت و دعا حال خوشی داشتم.
شخصی کنارم نشست (پولی را چند تا زده بود شکل بیست تومانی‌های قدیم بود) گفت: آقا این پول را بده به فقیر، گفتم: آقا من کسی را سراغ ندارم. مدتی گذشت دوباره حرفش را تکرار کرد. من هم همان جواب را دادم، سه باره و چهار باره حرفش را تکرار کرد. ناراحت شدم.
گفتم: آقا شما بیست تومان دست گرفته‌ای نمی‌گذاری ما حال خوشی داشته باشیم.
گفت: آقا هزار تومان است. (که آن زمان هزار تومانی خیلی ارزش داشت)
تا من فهمیدم هزار تومان است. گفتم: خوب من مؤسسه‌ای که یتیمان را سرپرستی می‌کند سراغ دارم. پول را به من داد و رفت.
بعد من متوجه شدم که این پیام امام رضا(علیه‌السلام) بود که می‌خواست به من بفهماند که اگر به حالت خوش به خیال خودت دو لیتر هم گریه کنی ولی فشار خونت با پول بالا و پایین رود صلاحیّت نداری.
من در مقابل امام رضا(علیه‌السلام) نسبت به ضعف خود خیلی خجالت کشیدم.                                                                    
                                                 


  خاطره قرائتی از زیارت امام رضا ع

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰

بین الحرمین




                                                

                                                                        

                                                                          

۲ نظر موافقین ۳ مخالفین ۰

هر یوسفی که یوسف زهرا نمی شود

                                                  



تشریف آفتاب

عشق از سرای  این دل من پا نمی شود

مجنون دلش بجز سوی لیلا نمی شود

بالای تخت یوسف کنعان نوشته اند

هر یوسفی که یوسف زهرا نمی شود

این زندگی بدون تو تلخ است وبی ثمر

بی روی یار آب گوارا نمی شود

سایه کجا و دیدن تشریف آفتاب

میخواستم ببینمت اما نمی شود

دق مرگ کرد بسکه مرا خواند برخودم

آئینه ازکنار دلم پا نمی شود

تعجیل کن وگرنه که از دست می روم

این کارها به صبر و مدارا نمی شود

هرگز مکن سوال چرا ما نرفته ایم

هر قطره ای که فانی دریا نمی شود

برمن مگیر خورده که درد فراق دوست

جز با نگاه دوست مداوا نمی شود





۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰

فاتحه برای روح رفتگان


پنجشنبـه هـای دلتنـگی ؛

سـلام ای سکــوت غریبـانـه دل ،
سـلام ای امیــد دل نا امیـدم ،
سـلام ای لبخنـد زیبـای خـدا ،
خـداحافـظ ای آشنـای قـدیمـی ،
خـداحافظ ای خفتـه در خاک ،
خداحافـظ ای مانـده در یـاد ،

سکـوت قبرستـان ، این دیـار خفتـگان خامـوش را با کلام خـدا می شکنیـم تا به عزیـزانمـان بگـوییم ؛

هنـوز به یادتـان هستیـم ،
هنـوز با شـاخه گل به دیـدارتـان می آییم  و با ظـرفی آب مزارتـان را شستشـو میدهیـم .

درست است که شمـا در دیار فـرامـوشـان آرمیـده ایـد ؛
امـا خانـه ای در قلبهـای مـا داریـد ابـدی .
آرام بخـوابیـد کـه بیـادتـان هستیـم

فاتحه_برای_روح_رفتگان
                                                                                    حسین حاجی زاده    09151680092
۱ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰

اعلام مراسم

                                                                     گفتم که چرا رفتی و تدبیر تو این بود

                                                                     گفتا چه توان کرد که تقدیر همین بود

                                                                     گفتم که نه وقت سفرت بود چنین زود

                                                                     گفتا که نگو مصلحت دوست در این

                                                                    

به مناسبت هفتمین سالگرد دوست عزیزمان
                      
                      
                                           مرحوم باقر مغرب
                                    مراسم یادبود و دعای توسل
                                سه شنبه شب-14اردیبهشت1395
                                              ساعت21
                                در منزل پدر این مرحوم برگزار می گردد
                            



                                                                               هیئت حضرت علی اصغر ع

۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰

قصری مختص روزه داران ماه رجب!


قصری مختص روزه داران ماه رجب!
 

نزول گسترده رحمات الهی در این ماه بر زمین و زمینیان فرصتی ویژه و استثنایی به منظور بهره مندی هر چه بیشتر از نعمت های الهی و توشه اندوزی برای دیار باقی در اختیار انسانها قرار می دهد. از اینرو در متون دینی و احادیث رسیده از معصومین (علیهم السلام) علاوه بر ترغیب هر چه بیشتر مردم برای بهره گیری از فرصت های این ماه اعمالی ویژه برای این ایام این ماه بیان شده است. از اعمال بیان شده برای این ماه عبارت است از:

روزه داری
در روایات متعددی بر فضیلت روزه داری در این ماه تاکید شده است و برای روزه داری در این ماه اثرات متعددی ذکر شده است. برداشته شدن عذاب قبر از شخص، اثر هزار سال عبادت برای فرد، بسته شدن دری از درهای جهنم بر شخص روزه دار، آسایش از شدت سکرات موت و وحشت قبر، عبور آسان از صراط، جایگاهی خاص برای روزه داران این ماه در بهشت و دوری از جهنم بخشی از فوائد حاصل از روزه داری در این ماه است. از پیامبر (صلوات الله علیه) روایت شده که فرمودند: «قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلی الله علیه و آله إِنَّ فِی الْجَنَّةِ قَصْرٌ لَا یَدْخُلُهُ إِلَّا صُوَّامُ رَجَب؛ در بهشت قصری است که جز روزه داران ماه رجب وارد آن نمی شوند» (بحار الانوار، محمد بافر مجلسی، ج94، ص47).
هر چند نفس روزه داری عملی شایسته و پسندیده است که فوائد مادی و معنوی بسیاری به همراه دارد اما گاه روزه داری در ایامی خاص اثراتی مضاعف و چندین برابر به همراه دارد که از دست دادن چنین فرصتهایی ندامت و افسوسِ بسیار با خود به همراه می آورد.

استغفار
آمرزش خواهی در برابر خداوند یکتا برای بندگان سراسر تقصیر و گناه در همه حال لازم و ضروری است زیرا توجه فرد به اعمال و قصورش در پیشگاه الهی و سرانجام دست توبه و انابه به سوی خالق یکتا بلند نمودن مانع از غوطه ور شدن فرد در قهقرای ضلالت می شود و پیمودن مسیر عبودیت را هموار می سازد. اما طلب آمرزش در این ماه علاوه بر اثرات مترتب بر توبه؛ بنا به فرموده ی نبی اکرم (صلوات الله علیه) اثری خاص بدنبال دارد. پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم): هرکس در ماه رجب این عبارت را صدبار بگوید: «استغفر الله الذی لا اله الا هو وحده لاشریک له و اتوب الیه» و با صدقه این ماه را به پایان ببرد. پاداش صد شهید را دارد و اگر در ماه رجب از دنیا برود خدا از او راضی می باشد. (مفاتیح الجنان، شیخ عباس قمی، سایر اعمال رجب)

دعا
راز و نیاز با خالق یکتا علاوه بر ایجاد پیوند میان عبد و پروردگارش، آرامش بخش آدمی است. روح و جان انسان در دنیا مدام در تلاطم است چرا که حوادث زندگی مدام او را نگران و مشوش می سازد. حوادثی که راه گریزی از آنها نیست و خواه ناخواه شخص را به خود درگیر می سازند. در این میان تنها یک پناهگاه ایمن انسان را آرام می نماید.
باور به قدرت لایزال الهی و تکیه بر ذات احدی و راز و نیاز با یکتای بی همتا در بدترین و سخت ترین حوادث، آرام بخش نفس آدمی است. تعلیم چگونه سخن گفتن با پروردگار یکتا از سوی هادیان امت آرام کننده ی روح و جان انسانها است هر چند برای قرائت ادعیه در زمانهایی خاص اجر و پاداشی ویژه نیز در نظر گرفته شده است. در این ماه نیز ادعیه خاصی از سوی معصومین (علیهم السلام) بیان شده و قرائت آن در روزهای این ماه سفارش گشته است.
روزهایی ویژه در ماهی ویژه
علاوه بر آنچه از فضائل و اعمال این ماه عزیز بیان گردید به دلیل اهمیت برخی روزهای این ماه اعمال ویژه ای بدانها اختصاص یافته است. از جمله اوقات خاص این ماه عبارتند از: شب جمعه اول ماه رجب معروف به لیله الرغائب، ایام البیض (روزهای سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم)، روز بیست هفتم رجب روز مبعث نبی اکرم (صلی الله علیه و آله).( شرح مبسوط اعمال این ایام در کتب دعایی موجود است.)
تمامی آنچه گفته شد حاکی از اهمیت ویژه این ماه عظیم در نزد پروردگار و مغتنم شمردن فرصتهایی است که به فرموده ی امیر المومنین (علیه السلام) همانند ابرها در گذرند: «..الْفُرْصَةُ تَمُرُّ مَرَّ السَّحَابِ فَانْتَهِزُوا فُرَصَ الْخَیْر؛ فرصتها همچون گذر ابرها می گذرند پس از فرصتهای خیر بهره گیرید. (نهج البلاغه، شریف رضی، محمد بن الحسین، ص471)». چرا که بهره نبردن از این اوقات تنها حسرت و ندامت قیامت را به همراه می آورد. از اینروست که خداوند در حدیثی قدسی رجب را ریسمانی میان خود و بندگان شمرده و چنگ زننده ی به آن (مغتنم شمارنده ی فرصت های این ماه) را به وصال رسیده خوانده است.« وَ جَعَلْتُ هَذَا الشَّهْرَ حَبْلًا بَیْنِی وَ بَیْنَ عِبَادِی فَمَنِ اعْتَصَمَ بِهِ وَصَلَ إِلَی » (اقبال الاعمال، ابن طاووس،علی بن موسی، ج 2، ص628)
امید است تا با بهره گیری از دستور العملهای وارده از سوی معصومین (علیهم السلام) برای ایام ویژه و مغتنم شماردن این ایام، اندوخته ای سنگین برای روزهای سخت و هولناک قیامت بهمراه داشته باشیم.

              حسین حاجی زاده  09151680092

۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰

وظیفه در برابر والدین



حوزه/ امام صادق(ع) فرمود:
چشمهایت را جز از روی دلسوزی و مهربانی با پدر و مادر خیره مکن و صدایت را بلندتر از صدای آنها نکن دستهایت را بالای دستهای آنها مبر، و جلوتر از آنان راه مرو.

بحار الانوار، ج 74، ص 79.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰